Nutricoll Marint Kollagen

Kollagen av villfanget torsk fra Nord-Atlanteren

Nutricoll Marint Kollagen
Nutricoll Marint Kollagen
Nutricoll Marint Kollagen
Nutricoll Marint Kollagen
  • Bioaktive peptider
  • Vitamin C for normal kollagendannelse
  • Naturlig smak av jordbær

100 % naturlig kosttilskudd

«Hvorfor marint kollagen sier du?»

Unikt kollagen av skinnet fra norsk torsk
Nutricoll Marint kollagen består av type 1 kollagen som er en viktig bestanddel i blant annet hud, bindevev og bein. Kollagen er store strukturelle proteiner som utgjør omkring 1/3 av kroppens totale proteininnhold. Vårt kollagen er utvunnet fra torskeskinn og inneholder bioaktive peptider som er lettfordøyelige og som tas raskt opp i kroppen (høy biotilgjengelighet). Kollagenet ekstraheres fra torskeskinnet og gjøres om til et hvitt, luftig pulver.

Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som hjelper med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis. Ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.

Det reneste kollagentilskuddet tilgjengelig
Kollagen fra skinnet av norsk villfanget torsk

Unike bioaktive peptider
Kan utøve positive effekter i kroppen – som antioksidative egenskaper

Høy biotilgjengelighet
Lett fordøyelig og tas raskt opp i kroppen

Høyt proteininnhold
Vårt marine kollagen inneholder omkring 96 % protein

Perfekt drikke etter trening
Kollagen er rik på spesielt tre aminosyrer, glysin, prolin og hydroksyprolin. Prolin er meget viktig i restitusjon og reparasjon av celler i kroppen. Den optimale drikk etter trening består av alle de 9 essensielle aminosyrene

Økt hudfuktighet
En klinisk studie med Nutricoll Marint Kollagen førte til en signifikant økning av hudens fuktighet i ansiktet med 34,7 % etter 8 ukers inntak

Anbefalt daglig inntak
Vi anbefaler et daglig inntak på 1-2 spiseskje (5-10 g) den første måneden. Deretter 1 spiseskje daglig.

Tips til bruk
1 spiseskje av vårt kollagen rørt ut i 1,5 dl vann eller annen drikke. Bruk gjerne shaker for raskere oppløsning.

Nutricoll Pure Marine Collagen er helt smaksnøytralt og kan derfor blandes i både kald og varm drikke. Dette produktet kan derfor lett blandes med andre drikker/mat.  (Til produkt siden…)

Nutricoll Marint Kollagen med en mild smak av jordbær gir en frisk drikk som enkelt kan drikkes utblandet i kaldt vann eller med drikker/mat der jordbærsmaken egner seg. (Til produkt siden…)

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn. Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.

Nutricoll Marint Kollagen

Hydrolysert kollagen har i mange år vært en populær ingrediens i Asia, der det har vært brukt av kvinner som et daglig kosttilskudd for å bevare hud, hår og negler samt for bein- og leddhelse. Kollagen er store strukturelle proteiner som hjelper kroppen med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet, og finnes særlig i hud og i alle typer bindevev. Ca. 1/3 av proteinet i kroppen er kollagen, noe som gjør det til hovedkilden til protein hos mennesket. Kollagenpeptidene som utelukkende er brukt i Nutricoll-serien er produsert og skreddersydd gjennom en enzymatisk hydrolyseringsprosess av kollagen fra torskeskinn. Enzymene kutter det langkjedede kollagenet til spesifikke kollagenpeptider. Spesifikke produksjonsceller kalt fibroblaster er ansvarlige for å produsere og strukturere kollagenfibre i kroppen vår. Kollagenfibrenes gode evne til å binde vann bidrar til at hudens overflate holdes fyldig, jevn og elastisk.

MARINT KOLLAGEN

Marint kollagen er av type 1 kollagen og er den typen vi finner mest av i kroppen. Kollagenpeptider fra marine kilder har en meget høy biotilgjengelighet med raskt opptak og utnyttelse

i kroppen, mye på grunn av dets mindre partikkelstørrelse. Kollagen har et høyt innhold av de unike aminosyrene glysin, prolin og hydroksyprolin som er nødvendig for kollagendannelsen.

VITAMIN C OG KOLLAGEN

Vitamin C (askorbinsyre) er et vannløselig vitamin som hjelper aminosyrene å produsere kollagen i blant annet ledd, sener, hud, hår, negler og ben, og sikrer normal funksjon av disse. Vitamin C er også en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress fra frie radikaler. Vi får vitamin C gjennom kosten og gode kilder er sitrusfrukter, bær og ulike grønnsaker.

ØKTE HUDENS FUKTIGHET MED 35 %

En klinisk dermatologisk studie gjennomført av 20 kvinner i alderen 40-55 år viste gode resultater. Nutricoll Marint Kollagen ble godt tolerert og førte til en signifikant økning i hudfuktighet i ansiktet (p=0,021) etter 8 ukers inntak.

Den gjennomsnittlige forbedringen i ansiktets hudfuktighet etter 8 uker var 34,8%.

Beskrivelse

Nutricoll Marint Kollagen er av type 1 kollagen som er en viktig bestanddel i blant annet hud, bindevev og bein. Kollagen er store strukturelle proteiner som utgjør omkring 1/3 av kroppens totale proteininnhold. Vårt kollagen er utvunnet fra torskeskinn og inneholder bioaktive peptider som er lettfordøyelige og som tas raskt opp i kroppen (høy biotilgjengelighet). Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som hjelper med å opprettholde dens styrke og fleksibilitet. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis. Ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.

ANBEFALT DAGLIG INNTAK

1-2 spiseskjeer (ca. 5-10 g) daglig den første måneden. Deretter 1 spiseskje daglig.
Rør ut 1 spiseskje Nutricoll Marint Kollagen i 1,5 dl vann eller annen drikke. Bruk gjerne shaker for raskere oppløsning.

Tips: Produktet smaker best hvis du drikker/spiser det i kort tid etter det er blandet.

Nutricoll Marint Kollagen har en mild smak av jordbær som gjør at den lett passer sammen med friske kalde drikker eller som lett smakstilsetning i ulike typer mat.

Nutricoll Marint Kollagen er tilsatt acerola for å gi produktet naturlig tilsatt vitamin C. Acerola, også kjent som barabdoskirsebær er av mange ansett for å være et tropisk superbær og en booster for immunforsvaret. Denne morell-lignende bæra er svært rik på vitamin C og polyfenoler. Både vitamin C og polyfenoler fungerer som antioksidant, med den funksjonen at de skal forebygge skader i kroppen som oppstår av frie radikaler.

Acerolaen som er tilsatt i vårt Nutricoll Marint Kollagen tilfører en ekstra frisk smak i tillegg til å gi 50 mg vitamin C i en dagsdose (5 g).

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn. Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.

Våre produkter