Kursholdere

Kursholder Eli Johanne Berg
Kursholder Eli Johanne Berg

Eli Johanne Berg (f 1957) er født og oppvokst i Hardanger, men har bodd 25 år av sitt voksne liv i Førde i Sogn og Fjordane. Bor nå i Bergen.

Utdanning som psykiatrisk sjukepleier, men har de siste åra jobba mest som tekstilhåndverker med stoff og ull som materialer, og lager blant anna tekstilbilder med kristen forkynning og produkter i nålefilting.  Eli har vært kurslærer for mange nålefiltekurs, både for voksne og barn.

Nålefilting er «tørr-toving» av ull der man bruker karda ull og filtenål. En spennende og kreativ håndverksteknikk.

Heimeside: www.elitekstilbilder.com


Kursholder Beate Cseresnyes
Kursholder Beathe Cseresnyes

Beathe Cseresnyès, født og oppvokst i Bergen. Har studert kunstfag siden hun var 16 år først ved Olsvikåsen videregående(3år), så på Halsnøy folkehøyskole(1år), videre tok hun Kunstfagskolen i Bergen(2år) og deretter fullførte hun Bachelor ved Kunst- og designhøyskolen i Bergen.  Hun spesialiserte seg innenfor tekstil på Kunst- og designhøyskolen i Bergen.

Beathe sier: Man kjenner ofte igjen min kunst på det sprakende fargevalget. Signaturen i mine verk er ofte fargene jeg bruker.

Årene før Kunsthøyskolen jobbet hun mye med maleri og keramikk.  Keramikk har hun alltid hatt talent for, og i kursene fokuserer hun på å lære deltakerne å lage brukskunst, som boller kopper vaser ol. Hun videreformidler sin kunnskap om keramikk og forming av leire med stor entusiasme ovenfor faget. Tilbakemeldingen fra kursdeltagerne har vært svært positive.


May-Lill Helgesen
Kursholder May-Lill Helgesen

May-Lill Helgesn, født 29.12.66 er en aktiv dame med mange jern i ilden. Hun skal holder kurs for Hjerte-Fryd i strikking for nybegynnere, strikking for viderekomne og brystduk-perling. I tillegg jobber hun for AOF Hordaland og på Sammen senteret i Håsteinsgaten.  Kommer du til Tysnes under Tysnes-festivalen er hun også en meget aktiv frivillig der.

Vi er heldige som har fått May-Lill med blant Hjerte-Fryds kursholdere.

 

 


Bilde kommer
Bilde kommer

Anette Grimstad, vil denne våren 2018 holde kurs i å sy dukkeklær og barnetøy hos oss. Hun er en dame som syr på vanlig symaskin, overlock og coverstich. Det gleder oss at hun vil være en av Kurslederne hos Hjerte-Fryd.

 

 

 

 

 


Eva Sørlie
Kursholder Eva Sørlie

Eva Sørlie, født 15.09.52 er utdannet skredder, men jobber i dag hos Midtun vekst. Eva har holdt flere kurs for Hjerte-Fryd dette året. Kan nevne sy-kurs nybegynner, redesign og kåpekurs.