Blog

Det kommer rett fra hjerte

Et sted så vakkert at det blir ofte kalt “Guds eget land”.

Våre røtter er plantet i Kerala, India

I dette miljøet også kalt “Guds eget land” på grunn av sin frodige skjønnhet, har vi funnet det perfekte stedet for Gurus bærekraftige kilde, gummi.
Adskilt med over 7500 miles fra sine forfedre i India, ble grûnderene av Gurus, Prem og Joe venner mens de arbeidet i New York. 5 år senere, på en tur til India, fant Prem en gammel tresandal som ga inspirasjon til Gurus.  Først da, når de arbeidet med det nye designet, fant de ut at deres familier bodde i gangavstand fra hverandre i India.

Vi prøver å holde alt innen familien

Hvert par av Gurus inneholder en del av gummien friskt fra Prem og Joe’s familiegårder i India. Disse gårdene har gått gjennom generasjoner, og er fortsatt en inntektskilde for noen av deres slektninger. Å hente gummi fra India er Prem og Joe’s måte å dele Deres kultur med deg.

Tidløst design

Vårt design er påvirket av tusenvis av år med indisk arv. Vi tror vårt funn på den originale sandalen brukt av Gandhi er en vakker blanding av gammel historie og moderne stil. Ikke bare vil Gurus snu hoder, men de vil holde seg bedre på enn noen andre flip-flops du eier. Det lover vi!